Sok-ikonhamburger-meny-knapp

Marbella

Reseguide
Spanien

Billiga flyg till Marbella

Marbella, en juvel på Costa del Sol, nås främst via Málaga-Costa del Sol Airport (AGP), beläget ungefär 50 kilometer nordost om Marbella. Flygplatsen är smidigt förbunden med Marbella via buss, taxi och hyrbilsservice. Att vara flexibel med resedatum kan hjälpa dig att hitta bättre priser, och att överväga alternativa flygplatser eller närliggande städer kan också leda till billigare flyg.

Att göra i Marbella

Marbella
Flyget.nu

Att göra i Marbella

Med sitt glittrande nattliv, fantastiska stränder och charmiga gamla stan, erbjuder Marbella en oemotståndlig mix av kultur och fest. Här hittar du något oavsett om du är en solälskare, historieälskare eller gastronom. Marbella är en plats där du kan skapa oförglömliga minnen. Här är några tips!

Flyget.nu

Italien

Italien är det perfekta resmålet!
Flyget.nu

Sydafrika

Flyget.nu

Andorra

Flyget.nu

Cypern

Flyget.nu

Danmark

Flyget.nu

Frankrike

Flyget.nu

Grekland

Flyget.nu

Irland

Flyget.nu

Island

Flyget.nu

Malta

Mat i Marbella

Upplev matkulturen:

Ta en tur till en av Marbellas tapasbarer och prova på olika sorters tapas. Besök den lokala marknaden Mercado Central och utforska de färska produkterna, inklusive fisk och skaldjur, ostar, och mer.

Flyg till Marbella

Det går att flyga från Stockholm, Arlanda till Málaga. Resan tar oftast mellan 4-6 timmar. Många stora flygbolag erbjuder flyg från Sverige till Málaga, bland annat Ryanair, Norwegian, och SAS. När du jämför flyg är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som pris, tjänster ombord och eventuella mellanlandningar.

Äventyr och utomhusaktiviteter i Marbella

För den äventyrliga är det populärt att hyra en vattenskoter och utforska kusten. För de som föredrar lugnare aktiviteter kan en golfrunda på någon av Marbellas berömda golfbanor vara ett trevligt alternativ.

Bra att veta

Som svensk behöver du inte visum för att besöka Spanien, men det är viktigt att ditt pass är giltigt under hela din vistelse.

Flygplatser i Marbella

Den mest populära flygplatsen för resor till Marbella är Málaga-Costa del Sol Airport. Andra närliggande flygplatser inkluderar Gibraltar International Airport och Jerez Airport.

Valuta

Valutan i Spanien är euro (EUR).

Dricks

Dricks är inte obligatoriskt på restauranger i Spanien, men det är vanligt att lämna ett par euro om du är nöjd med servicen.
tidsskillnad
Spanien ligger i tidszonen CET (Central European Time) vilket är samma tidszon som Sverige.
pass
När du flyger till Marbella och Spanien behöver du ha ett giltigt pass eller Nationellt ID-kort
laddare-eluttag
Eluttagen i Spanien är av typen F, samma typ som används i Sverige, så du behöver inte en adapter för att kunna använda eluttagen.
Dolor Sit Amet

Lorem Ipsum

Flyget.nu är en hemsida som hjälper sina besökare att hitta nya och intressanta resmål som passar till deras budget.