Sok-ikonhamburger-meny-knapp

Om Flyget.nu

Flyget.nu drivs av två stycken resgalna personer. Flyget är endast ett sidoprojekt då vi båda jobbar med vårt eget vid sidan av detta projekt. Målet med sidan är att vi ska uppdatera hemsida med våra restips och sevärdigheter som vi rekommenderar. Jag har i skrivande stund besökt över 43% av världens alla länder.

Hemsidan

Hemsidan är byggd helt fråg grunden och bygger inte från något WordPress-tema. Vid eventuella buggar vänligen kontakta oss. 

Information

All information är skriven av oss och är våra egna rekommendationer.

Om oss

Jag heter David och jobbar med marknadsföring på en byrå i Stockholm. Min partner heter Filip och bor i Göteborg.

Ideer?

Har du några ideer eller tips till oss? Vi uppskattar alltid feedback och ser fram emot att höra vad ni har att säga!
Flyget.nu

Om oss

Värmen, nyfikenheten och exaltation som bemöter vår våra ansikte n sekunden vi kliver av flygplanet, är inte det den bästa känslan som finns? Det tycker iallafall vi. 
Vi driver denna sida för ER skull, för att vi ska kunna dela med oss av våra misstag och bästa stunder i livet. Så att ni har en chans att kunna uppleava samma stund. Det är därför Flyget.nu finns! Sök efter flyg via vår hemsida för att bidra till oss!
Flyget.nu

Samarbeta?

Är du våran nästa pusselbit? Önskar du att hitta ett samarbete eller om du har något du tror att du kan bidra med så lyssnar vi gärna på vad du har att säga. 
Kontakta oss berätta vad vi kan åstakomma ihop!
Flyget.nu är en hemsida som hjälper sina besökare att hitta nya och intressanta resmål som passar till deras budget.